Terug naar overzicht

Plotseling uit het leven weggerukt

Nancy: “Het was een stralende julidag toen mijn 29-jarige zoon op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was en uit het leven werd weggerukt. Ik was zo overmand door verdriet dat ik geen idee meer had wat ik moest doen. Een uitvaart regelen, maar hoe? In Curaçao, waar ik vandaan kom, weet ik hoe dat gaat. In Nederland niet. Nadat ik Sonja de Bies had gebeld, was ze binnen een uur bij ons. Zij ontfermde zich over mijn intens verdrietige dochter en gaf geduldig antwoord op al onze vragen. Ze luisterde naar onze verhalen en organiseerde de mooiste uitvaart die ik had kunnen wensen.

Mijn zoon was dol op rood. Hij hield van een jointje op z’n tijd en speelde in een brassband. Sonja regelde dat de voering van de kist rood was, we beplakten de kist met stickers van een wietplant en ze vroeg de brassband op te treden tijdens de dienst. Ze denkt over alles na en niks is haar te gek. Daardoor was het écht een afscheid voor mijn zoon.

Ik krijg dan ook nog zo vaak complimenten over hoe mooi de crematie was. Dat Sonja het zo goed geregeld heeft en er voor ons was, van het moment dat ze bij ons thuis kwam tot ver na de uitvaart, gaf rust. Ik kon me focussen op mezelf, mijn gezin en mijn verdriet. En mijn zoon? Die knipoogt voldaan vanuit het hiernamaals. Hij zou mega trots zijn op wat er allemaal voor hem geregeld en gedaan is.”

Als je plotseling uit het leven wordt weggerukt, is het fijn als nabestaanden weten wat je wensen zijn. Wij maken ze bespreekbaar. Bel ons op 06 829 693 07 of stuur een mail naar post@dgwuitvaart.nl

Overlijden melden 24/7

Plotseling uit het leven weggerukt

Nancy: “Het was een stralende julidag toen mijn 29-jarige zoon op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was en uit het leven werd weggerukt. Ik was zo overmand door verdriet dat ik geen idee meer had wat ik moest doen. Een uitvaart regelen, maar hoe? In Curaçao, waar ik vandaan kom, weet ik hoe dat gaat. In Nederland niet. Nadat ik Sonja de Bies had gebeld, was ze binnen een uur bij ons. Zij ontfermde zich over mijn intens verdrietige dochter en gaf geduldig antwoord op al onze vragen. Ze luisterde naar onze verhalen en organiseerde de mooiste uitvaart die ik had kunnen wensen.

Mijn zoon was dol op rood. Hij hield van een jointje op z’n tijd en speelde in een brassband. Sonja regelde dat de voering van de kist rood was, we beplakten de kist met stickers van een wietplant en ze vroeg de brassband op te treden tijdens de dienst. Ze denkt over alles na en niks is haar te gek. Daardoor was het écht een afscheid voor mijn zoon.

Ik krijg dan ook nog zo vaak complimenten over hoe mooi de crematie was. Dat Sonja het zo goed geregeld heeft en er voor ons was, van het moment dat ze bij ons thuis kwam tot ver na de uitvaart, gaf rust. Ik kon me focussen op mezelf, mijn gezin en mijn verdriet. En mijn zoon? Die knipoogt voldaan vanuit het hiernamaals. Hij zou mega trots zijn op wat er allemaal voor hem geregeld en gedaan is.”

Als je plotseling uit het leven wordt weggerukt, is het fijn als nabestaanden weten wat je wensen zijn. Wij maken ze bespreekbaar. Bel ons op 06 829 693 07 of stuur een mail naar post@dgwuitvaart.nl

Maak je wensen bespreekbaar

Persoonlijk kennismaken? Bel vrijblijvend op

Sorry dat we je storen, we zien dat je er weer bent… We denken graag met je mee.

Persoonlijk kennismaken

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken

Neem contact op Maandag tot vrijdag Van 09:30 - 16:30 uur

Wil je een overlijden melden?

Ik ben dag en nacht bereikbaar

Overlijden melden Altijd bereikbaar.
Melding sluiten